29 Ağustos 2012 Çarşamba

Mim: Devam Etmesini İstediğiniz Filmler, Animeler ve Diziler..


Mimlenmişim.
Birkaç gün önce ilk defa mimlendim. Daha mimlemek nedir bilmezken haldeyken (bkz. üstteki resim) yeni keşfedip çok beğendiğim blog Renkli Rüyalar Oteli'nin sahibi Cemre abla beni mimledi. Mimlenmenin ne olduğunu bilmesem de çok mutlu oldum, kendisine çok teşekkür ederim. :)
Tabi sordum soruşturdum, öğrendim mimlenmenin ne olduğunu. Şimdi gelelim yazıma. ^^
Öncelikle diziler ile başlamak istiyorum.


Devam Etmesini İstediğim;
DİZİLER


Boys Over Flowers

Bu dizi devam bence devam etmeliydi. Ben izlediğim yapımlarda dolu dolu bir final istiyorum çünkü. Yani Jun Pyo ve Jandi evlenseler hatta bir junior Jun Pyo olsa, Hyun Joong ve Kim Joon (dizideki adlarını unuttum.) sevdiceklerini bulsalar, Kim Bum ve Kim So Eun'un ilişkileri gelişse fena mı olurdu?
Bir kaç bölüm uzatılsaydı mesela. Çok şey mi istiyorum arkadaş. :D
Tabi finale bu kadar yüklendim diye sanmayın ki dizinin finali kötü. Mükemmel bir dizi ama insanoğlu yetinmeyi bilmez. :P :D

My Girl

Aradan yıllar geçiyor, karşılaşıyorlar. Bir kaç küçük olaydan sonra sarılıyorlar; bitiyor. Al sana final. -_- Şu senarist ben olmalıydım. En azından son bir kaç dk'ya sığdırmayın finali. You are Beautiful ve Coffee Prince (bu örneği çoğaltabiliriz) de aynı dertten muzdarip. Devam etsin arkadaş!

City Hunter

Ahh ahh finalini hiç beğenmediğim, niye bitti dediğim dizilerden biri daha. Avukat ölmeseydi nolurdu ha nolurdu? :( Hem sonunda ben Lee Min Ho ve Park Min Young'ı birlikte görmek isterdim, en azından el ele. 2. sezonu hak ediyor bu dizi.

Aslında devam etmesini istediğim çok dizi var ama hepsini buraya yazsam okumak istemezsiniz yazının uzunluğundan. :D


FİLMLER

Lemonade Mouth

İzlediğim en güzel gençlik filmi olmasınında yanında eskimeyen güzelim müziklere (bkz: Somebody) sahiptir sevgili ''Lemonade Mouth nam-ı diğer Limonata Ağzı''. Lemonade Mouth 2 çıkmalı, o kadar! 

Biri Beni Isırdı

Alacakaranlık filminin komedi versiyonu bir filmdir Biri Beni Isırdı. Gülmek için bire bir, fotoğraftaki Edward oluyor gerisini siz düşünün. :D Alacakaranlık serisinin diğer filmlerininde komedi versiyonu çekilmeli kesinlikle. (Bu filmi izlemeden geçmeyin.)


ANİMELER

Toradora

En büyük aşklar nefretle başlar sözünün animesiyle karşınızdayız. Tabi yine animenin finali istediğim gibi bitmedi. Ellerinden tutup zorla nikah kıycam ben bu ikiliye. :D Devam etmeliydi, onları tekrar izlemek bizim için bir zevk olurdu. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim; resimde kızın bakışları Vampire Knight animesinden Yuuki'nin vampir olduğunu öğrendiği zamanki ''Ne yani, şimdi ben bir vampir miyim?'' bakışlarına benziyor, güldüm. :D

Kaichou Wa Maid 

Ben şu yakışıklı esas oğlanımızın gizemini çözemedim. Romantik olduğu kadar gizemli davrandı ve bu gizemli hareketlerini açığa vurmadan final yaptılar. Gizemini çözmek istiyorum, bir de mümkünse biraz da kız koşsun oğlumuzun peşinde. :D 2. sezon dedikoduları umarım gerçek olur.

Inu x Boku SS

İnsan bizi böyle şeker şeyden ayırır mı yahu? Ben onu tekrar izlemek istiyorum. O kibar va sadık hizmetçi benim olsa nolurdu? :D


Vampire Knight

Hakkında bir şey söylemeye gerek yok. Bir önceki yazımda uzunca bahsetmiştim. Tek umudum mangası gibi animesinin de devam etmesi. Resmi sitesinde devam edecek denmiş benden söylemesi! 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hayırlısıyla bu yazımı da bitirmiş bulunuyorum. Tekrar mim için teşekkür ederim. :) Benim için iyi bir deneyim ve yazı oldu. ^^

Mim'imi çok sevdiğim Harmony Halmeoni bloguna yolluyorum sevgilerimle birlikte. Kolay gelsin! ^^