13 Aralık 2015 Pazar

Merhaba


Merhaba arkadaşlar...
Uzun zamandır güncelleme yapamadım maalesef.. Ama her şey yolunda şükür ki :) 
Sürekli mailler alıyorum, çoğunu cevaplamıyorum çünkü ısrarla blogda cevapladığım sorular tekrar tekrar soruluyor, özellikle mektuplaşmakla ilgili olanlar... Mektuplaşmayla ilgili mail istemiyorum artık, anlayışlı olun lütfen. Zaten yazmıştım ama özetleyeyim; hediye paketlerimi PTT KARGO ile yolladım, GIDA MADDELERİ sorun yaratmadı, gitti. Mektuplarımı İNGİLİZCE yazdım, posta ADRESLERİMİ de. Kargo ÜCRETLERİ ağırlığa bağlı olarak 15-40 lira arası idi en son -iki sene önce- yolladığımda. Koreli arkadaş bulmanız için YARDIM edemem; hipenpal, interpals gibi sitelere üye olup Korelilere mesaj atın ve SABREDİN.
Bu konuya da açıklık getirdiğimize göre bana dönelim.. :) 
Ben 6 sene önce Kore dizileri izlemeye başlamamla sıkı bir Kore fanı olmuştum.. Yüzlerce dizi film izledim, k-pop dinledim, Koreli arkadaşlar edindim hediyeleştim. Ama insanın yaşı ilerledikçe bazı şeyler daha az heyecan vermeye başlıyor.. Şimdilerde fan bile sayılmam. Çok nadir k-pop dinleyip yılda bikaç dizi izliyorum. Koreye olan hayranlığım elbette bitmedi ama daha hoş bi seviyede. Ki böylesi daha güzel, daha az boş şeylerle vakit harcıyorum; ki sürekli k-drama ve k-pop fazlasıyla insanın zamanını çalıyor. Umarım sizler de benim gibi düşünüyorsunuzdur, hayat kısa; daha güzel şeylerle vakit geçirmek gerek; hiçbir şeyin dozunu kaçırmamak.. :)
Yeni yıl geldi çattı, 2016.. Heyecanla kar yağmasını ve dualarımın kabul olmasını bekliyorum. Umarım 2016da her şey gönlümüzce, daha güzel olur. :)
Ses verin; yorumlarınızı, isteklerinizi bekliyorum.. :)