16 Aralık 2011 Cuma

Koizora - Gökyüzünde Aşk



Bu diziden bahsetmeden geçemeyeceğim .. Beni hıçkıra hıçkıra ağlatan 6 bölümlük bir Japon dizisi ..

Tahaka Mika liseli bir kızdır.Bir gün durduk yere sınıfından bir erkek onu öper.Boyalı saçları ve piercingleri yüzünden göze çarpan Hiro'dur bu.Bir de onun başka bir sevgilisi vardır.Mika ilk öpücüğü böyle olduğu için şoktadır ve üzgündür.Bunu unutmaya çalışır ve bir arkadaşı ona birisiyle çıkmasını tavsiye eder ve bu Tatsuya'dır.Ancak , o çoktan Hiro'ya aşık olmuştur....

Tam bir dram dizisiydi .. Çok ağlayabilirsiniz ama kesinlikle izlemelisiniz .. Bu dizi de ben de derin izler bırakmıştı .. Başta Hiro'nun botokslu gibi dudakları ve sırıtan sarı saçları bana itici gelmişti ama sonradan o sempatikliği onu sevdirdi .. Ost'unu da hala dinlerim .. :)

Fated to Love You - Tayvan'la tanışmak ...


Bir sürü Kore dizisinden sonra farklı arayışlardayken rastlayıp , başladığım bir diziydi ... :) Uzun bir süre önce de rastlamıştım ama ilgimi çekmemişti .. Bu diziyle birlikte Tayvan dizileri de izlemeye başlamıştım .. İlle de Kore diye ön yargı yapmayın ve başlayın bence .. Neyse uzun lafın kısası kendi açımdan diziyi tanıtayım ..

Fated to Love You

Gerçekten modaya hiç uymayan işçi sınıfı bir kız olan Chen Shin yakışıklı erkek arkadaşını ile arasını düzeltmek istemektedir.Bu nedenden dolayı erkek arkadaşıyla bir gemi yolculuğuna çıkar. Nezlesi için Xin Yi ilaç alıp mayışır ve yanlışlıkla ji Cun Xi'nin odasına girer.Ji Cun Xi aile şirketinin tek varisi olan bir adamdır ve uzun zamandır sevgilisi olan Anna'ya aşıktır.Onun planı Anna'ya teknede evlenme teklifi etmektir ama Anna gelmemiştir. Annayı beklerken Cun Xi'inin içkisine iki kişi ilaç katıp onu uyuşturlar ve Cun Xi odasına döner. Yatakta uyuyan kadını -Xin Yi- sevgilisi zanneder ve Cun Xi ve Xin Yi geceyi birlikte geçirir. Xin Yi sonradan hamile kaldığını farkeder ve Cun Xi'nin büyükannesi onların evlenmeleri için baskı yapar. Doğmamış bir çocuğun hatırına baskı ile evlenen bu çift birbirlerine aşık olabilecek midir?


Başlangıcı olsun , finali olsun çok güzel bir diziydi .. Başta dillerini yadırgayıp ya da oyuncuları beğenmeyip vazgeçmek isteyebilirsiniz ama inanın izlediğinize değiyor ... ^^

Aah ahh , böyle bir dizi bulmak gerçekten zor , bir daha umarım bu dizi kadar güzel dizilerle karşılaşabilirim .. 

15 Aralık 2011 Perşembe

İlk Göz Ağrım '' Playfull Kiss'' ^^

 
Evet , ilk göz ağrım ... Bu da blogumda ilk yazım .. :)Bir gün face'de boş boş gezinirken bir akrabamın paylaştığı videoyu izledim .. Video Playfull Kiss traileriydi . Şans ki çok hoşuma gitti ve Aslı ' ya sordum : Nedir bu ? Neyin nesi ? ^^ O da bana bunun bir Kore dizisi olduğunu söyleyerek izleyebileceğim linkleri verdi ... 1,5 yıl öncesinden bahsediyorum. :D Ben de koyuldum araştırıp izlemeye .. Bütün bölümleri 2 günde bitirdim .

Bu dizi nasıl mı ?

Lisede bir kaç yıldır okulun en popüler çocuğuna aşık olan Oh Ha Ni aşkını itiraf etmeye karar verir. Bir mektup yazar ama o mektup ona yazım hataları düzeltilmiş olarak döner .. Okulun havalı , çalışkan oğlanı Baek Seun Jo resmen Oh Ha Ni'yi aptal yerine koyarak reddetmiştir derken babasıyla yaşayan Oh Ha Ni ' nin evi deprem sonucu yıkılır ve bunu duyan Ha Ni ' nin babasının arkadaşı onlara taşınması için onları ikna eder... Bu da hikayemiz ya Baek Seun Jo , Ha Ni ' nin babasının arkadaşının oğludur .. Hahah :D Ohh açıkladım .. Bunun sonrasında gerçekleşen olayları anlatan dizimiz o kadar eğlenceli ve dolu dolu ki ..

İlk dizim olarak ben de derin izler bıraktı ve sonra o başlayış o başlayış oldu şimdi blogu açtım .. :D

Gerek bol kissle ( adı üzerinde Hınzır Öpücük ) gerek dolu bir sonla 1. lik hak eden bir diziydi ...