13 Aralık 2015 Pazar

Merhaba


Merhaba arkadaşlar...
Uzun zamandır güncelleme yapamadım maalesef.. Ama her şey yolunda şükür ki :) 
Sürekli mailler alıyorum, çoğunu cevaplamıyorum çünkü ısrarla blogda cevapladığım sorular tekrar tekrar soruluyor, özellikle mektuplaşmakla ilgili olanlar... Mektuplaşmayla ilgili mail istemiyorum artık, anlayışlı olun lütfen. Zaten yazmıştım ama özetleyeyim; hediye paketlerimi PTT KARGO ile yolladım, GIDA MADDELERİ sorun yaratmadı, gitti. Mektuplarımı İNGİLİZCE yazdım, posta ADRESLERİMİ de. Kargo ÜCRETLERİ ağırlığa bağlı olarak 15-40 lira arası idi en son -iki sene önce- yolladığımda. Koreli arkadaş bulmanız için YARDIM edemem; hipenpal, interpals gibi sitelere üye olup Korelilere mesaj atın ve SABREDİN.
Bu konuya da açıklık getirdiğimize göre bana dönelim.. :) 
Ben 6 sene önce Kore dizileri izlemeye başlamamla sıkı bir Kore fanı olmuştum.. Yüzlerce dizi film izledim, k-pop dinledim, Koreli arkadaşlar edindim hediyeleştim. Ama insanın yaşı ilerledikçe bazı şeyler daha az heyecan vermeye başlıyor.. Şimdilerde fan bile sayılmam. Çok nadir k-pop dinleyip yılda bikaç dizi izliyorum. Koreye olan hayranlığım elbette bitmedi ama daha hoş bi seviyede. Ki böylesi daha güzel, daha az boş şeylerle vakit harcıyorum; ki sürekli k-drama ve k-pop fazlasıyla insanın zamanını çalıyor. Umarım sizler de benim gibi düşünüyorsunuzdur, hayat kısa; daha güzel şeylerle vakit geçirmek gerek; hiçbir şeyin dozunu kaçırmamak.. :)
Yeni yıl geldi çattı, 2016.. Heyecanla kar yağmasını ve dualarımın kabul olmasını bekliyorum. Umarım 2016da her şey gönlümüzce, daha güzel olur. :)
Ses verin; yorumlarınızı, isteklerinizi bekliyorum.. :)

4 yorum:

  1. Selam bloğunuzu yeni keşfettim. Ben de bloğuma beklerim :)
    http://keepcalmandlovesouthkorea.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. merhaba. bloğunuzu inceledim de uzun zamandır yokmuşsunuz. umarım geri dönersiniz.
    kendi bloğuma da beklerim
    https://hyesoon.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  3. Blogunu 15 yaşımdayken keşfetmiştim ve o zaman sen 17 yaşında olduğunu söylemiştin. Çok imrenmiştim her gün siteye girer her şeyi tek tek baştan okurdum. 17 yaşı bana çok büyük bi yaş gibi gelmişti. O zamanlar Koreye daha ilgiliydim. Şuan 20 yaşındayım ve gecenin 2sinde aklıma burası geldi. Ve 17 yaşının çok büyük bir yaş gibi geldiği bana, 20 yaşı şuan küçük bir yaş gibi gözüküyor.
    Eskiden siteye girdiğimde müzik çalardı. Roy kim bom bom bom şarkısını burada öğrenmiştim hala dinlerim. Neyse demem o ki zaman geçti ve git gide olgunlaşıyoruz. Eskisi kadar olmasa da hala kore müzikleri dinler, dizilerini izlerim. Umarım sağlıklı ve mutlusundur. Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  4. Her nasılsa hesabıma giriş yapmakta zorlandım ama admin olarak cevap veriyorum. Yıllar sonra bloğuma dönüp bu güzel yorumları okumak beni duygulandırdı. Aradan yıllar yıllar geçti, 28 yaşıma doğru yol alırken netflixten hala yılda bir kaç kore dizisi izler, koreli bir arkadaşımla konuşurum. Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

    YanıtlaSil

Lütfen argo kelimeler kullanmayınız .