1 Eylül 2013 Pazar

BB Krem Deneyimi


Sevgili arkadaşım Hyun-Ju'nun bana yolladığı The Saem- Ardentlady Moisture Cover BB krem tam anlamıyla mükemmel. Arkadaşıma ne kadar teşekkür etsem az. Arkadaşımla iki kez hediye yolladık birbirimize. Her seferinde de ona ''Türkiye'den ne istersin?'' diye sordum ve ona istediklerini yolladım. Tabi sağolsun o da bana sormuştu ve ben BB krem istediğimi söylemiştim, ne de olsa orda pahalı değildi. Gerçi ben yine de ona maddi açıdan zorlanmasın diye gerekli açıklamaları yaptım. Beni kırmadı ve yolladı.  Aslında bakarsanız arkadaşımdan Etude House BB krem filan yollamasını beklemiştim (:D) ama o The Saem'i tercih etmiş ve bu marka hakkında hatta BB kremler hakkında pek bir şey bilmediği için çok tereddüt etmiş.

Sonuç olarak iyi ki bunu yollamış diyorum. Esmer olmama rağmen bana rengi çok iyi uydu, bütün isteklerimi de karşılıyor. En bayıldığım özelliği aydınlatması. Sürdüğünüzde cildinizi bir ton açıyor, böyle tertemiz parlak ve pürüzsüz bir yüzünüz oluyor.  Güneş koruması ve kırışıklık karşıtı olması da cabası. Annemin cildi beyazdır, ama anneme de çok güzel uyuyor. Yani beyaz tenli ya da esmer olmak bu krem için fark etmiyor. Çünkü transparan, her tene uyuyor. Zaten bu BB kremin renk seçenekleri de yokmuş.

Fasulyenin faydalarına gelecek olursak efendim, ne yapın ne edin Kore malı bir BB krem edinin. :)

3 yorum:

  1. Bende BB krem istiyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  2. bende istiyorum nasıl getirtme imkanımız var haberiniz var mı acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koreli arkadaşımın hediyesi, getirtme imkanımız malesef yok. Ama internette araştırabilirsiniz, online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz belki. :)

      Sil

Lütfen argo kelimeler kullanmayınız .